کاشی لعابدار در جدول راهنمای برقراری ارتباط ارزش

دلیل انتخاب این عرض کم برای گذرها مشکل کردن کار اشغالگران در هنگام تهاجم به شهر بود بهطوریکه از سرعت و قدرت عمل مهاجمان تا نفوذ و دستیابی آنها از مرزهای شهر به سمت مرکز و دیگر نقاط شهری کاسته شود و مدافعان داخل شهر فرصت کافی برای عکسالعمل را داشتهباشند. خوی جنگاوری و ستیزهجویی شاهزاده اصولاً جلوس وی را بر تخت سلطنت ممکن ساخت، اما نفوذ بسیار و روزافزون وی بر نیروهای مسلح، عواقب دیگری هم دربرداشت که برای وی آثاری نامبارک و نحس به جای گذاشت. زیباسازی محیط: استفاده از این ساختار در محیط هایی که سقف اصلی، ظاهری خسته کننده و ساده یا قدیمی و فرسوده داشته باشد، بسیار مناسب است. اگر در یکی از کارخانجات تولید محصولات آزبستی، معادن آزبست، ساخت و تعمیر لنت ترمز و کلاچ و کارهای ساختمانی کار میکنید یا اگر پلیس راهنمایی و رانندگی هستید باید بدانید که در معرض خطر آزبست قرار دارید.

این نظر را اگر قبل از رسیدن به سلطنت اظهار میداشت به دست ایرانیان مثله و قطعه قطعه میشد. احمد کسروی: اگر زود کشته نمیشد و به اندازه دیگران پادشاهی میکرد شاید معروفترین پادشاه صفوی میگردید و یادگارهای بسیاری از خود بر جای میگذاشت، اگر چه او مرد خونخواری بود و در اینباره پای کم از نیای همنام خود نداشت، ولی همچون دیگر شاهان صفوی پایبند بدعتهای دینی نبود و بلکه کوشش میکرد که زشت کاریهایی که نیا و پدرش رواج داده بودند از میان بردارد و این بود که میان مردم و سنیگری شهرت یافت. محمدابراهیم باستانی پاریزی: دوران کوتاه زمامداری شاه اسماعیل دوم در تاریخ ایران به درستی شناخته و معرفی نشده، اما از اقداماتی که به عمل آمدهاست میتوان تا اندازهای به نحوه اندیشه و تفکر این پادشاه و وضعیت اجتماعی آن روز آگاه شد. سفیر اتریش در دربار عثمانی مینویسد در میان فرزندان شاه تهماسب، از همه برازنده تر اسماعیل است. سفیر ونیز در ایران میگوید او مردی است قوی اندام و جسور و سخت دلیر و جنگ دوست. این سرآغاز سیاست ویرانگری بود که بر صنعت جهانگردی و ایرانگردی ایران حاکم گشت. پس از گذشت چند سال در یک تسویه حساب درونسازمانی، فرمانده همان کمیتههای انقلاب اسلامی اصفهان (مهندس امیر عباس بحرینیان) که مصادرهها را انجام میداد با دستور دوستش سید مهدی هاشمی که هموند (عضو) شورای فرماندهی سپاه پاسداران اصفهان بود به گفته برخی با فتوای حجت السلام والمسلمین امید نجفآبادی (حاکم شرع و دادستان دادگاههای انقلاب اصفهان) ترور شد (ولی درستی این ادعا مورد شک است).

عباس اقبال آشتیانی: شاه اسماعیل دوم فردی سفیه، خونخوار و عیاش بود. شاه اسماعیل دوم اهمیتی قاطع و نامبارک برای دولت صفوی که پدربزرگش شاه اسماعیل اول آن را تأسیس و پدرش شاه تهماسب یکم الزاماً حفظ و حراست کرده، داشتهاست. اسکندر بیگ ترکمان (مورخ ایرانی دوره صفوی): اسماعیل سخت مورد عنایات و توجهات مخصوص پدرش شاه تهماسب بود و بنابراین این شگفت به نظر نمیآید که در اثر سبکسری جوانی و غرور گاهی از حد مجاز و مقرر پای کاشی آشپزخانه قهوه ای فراتر گذارده باشد. در کتابخانهٔ ییلدیز استانبول، نگارهای موجود است که گمان میرود چهرهٔ بهزاد را در کهنسالی و در ظاهر مردی محجوب و در لباس دورهٔ صفوی نشان میدهد. وی پادشاهی بیرحم بود ولی بیرحمی او متوجه شاهزادگان، سران قزلباش، بزرگان درباری یا صوفیان طریقت صفوی بود. باغ گلستان در حقیقت بیرونی محل سکونت شاه و فضاهای اندرون محسوب میگردید و عملکرد آن با حیاط تخت مرمر یا دارالحکومه مغایر بود.

باغ قوام که امروزه به دلیل وفور درختان نارنج در آن، نارنجستان قوام هم نامیده میشود؛ در محله بالا کفت و تقریباً در قسمت شرقی انتهای خیابان لطفعلی خان زند واقع است. پنج پله در جلوی سکو واقع شده و پلهٔ ششم و هفتم جزء آستانهٔ درگاه محسوب میشوند. سابرخواس/شابرخاست/شاپورخواست همان خرمآباد کنونی و لور، لوریا، بلاد اللوریا، صحرای لوریا، اللور، یا اللریه همان اندیمشک فعلی در منطقهای که امروز به آن قلعهٔ رزه (شهر رزمانان RaZmanan) میگویند، واقع شده است. مورخان با وحشت و نفرت کارها یا بهتر بگوییم بدکاریهای او را از مدنظر میگذرانند. اسماعیل میرزا از مراحم شاهانه سپاسگزار نبود و به بسیاری از کارها دست میزد که شاه را خوش نمیآمد. منوچهر پارسادوست کتابی دربارهٔ زندگینامه شاه اسماعیل دوم تألیف کردهاست، وی در عنوان کتاب، شاه اسماعیل دوم را شجاع تباه شده توصیف میکند. منوچهر پارسادوست: اسماعیل میرزا در تمام نبردهایی که با سپاهیان مجهز عثمانی آن هم در سالهای جوانی به عمل آورد پیروز شد. اسماعیل میرزا با شجاعتها و بیباکیهایش، تجسم زنده دلاوریهای جدش شاه اسماعیل اول در نزد قزلباشان بود، شخصیتی که قزلباشان همواره از او یاد میکردند و او را ستایش مینمودند. در مدت ۱۸ ماه زمامداری او حکومت وحشت که در سنت شرقی نیز غیرمعمول بود، استقرار داشت.